2011-11-04 16:53:36• hírek • Szatmar.ro

Két európai meccs között egy Alexandria

Némi túlzással élve az európai kupák lázában ég a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, hisz szerdán a szlovák Poprádot győzte le a Közép-Európa Ligában, jövő hét közepén pedig már a cseh Trutnov városában lép pályára a gárda. A két találkozó között szombaton (18.00-ás kezdettel) Dan Fleseriu együttese a román bajnokságban is pályára lép, az Alexandria lesz a vendég az Ady Endre utcai sportteremben.

A két gárda eddig tizenegyszer találkozott egymással, ebből a VSK nyolcat megnyert. Most viszont a szokásosnál is nehezebb feladat elé nézhet, mivel a déliek az előző fordulóban nem kis meglepetésre 62-56-re legyőzték az addig százszázalékos Gyulafehérvárt. Az Alexandria mindössze egy vereséget szenvedett az eddigi hét fordulóba, igaz, akkor alaposan kikapott a Targovistétől - 87-39 arányban.

Nem csak az eddigi egymás elleni meccsek, de az idei eredmények alapján is a VSK a szombat délutáni bajnoki esélyese. Egyrészt, a szatmáriak „csak" 60-51 arányú vereséget szenvedtek a Targoviste ellen, másrészt pedig, mert a VSK kezd formába lendülni: szerdán 82-63-re verte a Poprádot.

A osztály, 7. forduló, szombat:
Szatmárnémeti VSK-Alexandriai Teleorman
Iaşi-i Poli-Brassói Olimpia
Bukaresti Olimpia-Nagyváradi CSM
Sportul Studenţesc - Sepsiszentgyörgyi Sepsi BC
Kolozsvári U-Târgoviştei CSM
Temesvári BCM-Rapid
Gyulafehérvári CSU-Craiovai SCM
Marosvásárhelyi Nova Vita-Aradi BC ICIM.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: